Vevőszolgálat

A rendelés menete:
A termékek megrendeléséhez regisztráció szükséges! Ezt megteheti a regisztráció menüpont alatt. Miután kiválasztotta az Önnek megfelelő terméket, a bevásárlókocsi ikonra kattintva teheti a kosarába.
Ezt később ellenőrizheti a kosár menüpont alatt, valamint folyamatosan látja a jobb oldali boxban a "KOSÁR" felirat alatt.
Ha végzett a termékek böngészésével, és a kosarába kerültek a kívánt termékek a "Kasszához!" menüpontra kattintva megtekintheti, hogy miket vásárolt. Itt tehet módosításokat is, majd beállíthatja a fizetési-szállítási paramétereket. A rendelés véglegesítése és elküldése után egy megerősítő email-t kap a megadott e-mail címre, mellyel érvényesítheti megrendelését.

A készleten lévő termék, választott fizetési módtól függően két-három munkanapon belül postázásra kerülnek. Beszerzés alatt lévő termékek esetén ez kb. 5-12 munkanap. Abban az esetben, ha egy termék forgalmazása vagy beszerezhetősége szűnik meg, akkor ezt rögtön a visszaigazolásban tudatjuk és a terméket levesszük a honlapról is.

Adatkezelés:
Az adatok megadása önkéntes! Az adatok megadása a rendelés felvételéhez szükséges!
Az oldalon megadott személyes adatokat (név, cím, telefonszám...) a webáruház szerkesztői harmadik személynek nem szolgáltatják ki, nem küldenek személyreszóló reklámot, vagy más egyéb célzott hirdetést. Az adatok törlését bármikor kezdeményezhetik e-mailben, melyet munkatársaink 5 munkanapon belül végrehajtanak.

Fizetési módok:
Postai utánvét díja: 3900 Ft/db.
Bármilyen kérdéssel, problémával keressen:
Telefon: 06306020008, email: gissz@t-online.hu
Garai István

A Szivattyúbolt által forgalmazott termékekhez a garanciát, a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Csak ez a fajta garancia biztosítja hogy szükség esetén, termékét a lehető legrövidebb időn belül szakszerűen megjavítsák vagy tudjuk újra cserélni, ha a szakszervíz úgy dönt! (Kivétel a ZDS búvárszivattyúk, melyekre 24 hónap cseregaranciát biztosít a ZDS.) A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott termékre minimum 12 hónap jótállást vállalunk. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idõ kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma. Amennyiben a termékhez nem jár külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A fogyasztóvédelmi elõírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó illetve forgalmazó. A vásárló a megrendelés jóváhagyásával egy írásban kötött szerződéstes jogviszonyt hoz létre a webáruház és a vevő között. A szerződés mindenkori nyelv használata Magyar. A fogyasztót 8 munkanapon belül indoklás nélküli elállási jog illeti meg, ez a jog a termék átvételétől számított 8 munkanapon belül kell hogy megtörténjen, amit írásban (e-mail) elegendő jelezni áruházunk felé. Elállási jog gyakorlása esetén az áru visszaszállítási (posta) költsége a vevőt terheli. A terméket bontatlan, sértetlen csomagolásban kell visszaküldeni, mellékelve a kiállított számla másolatát. A visszaküldött csomagot 2 személy jelenlétében bontjuk fel, arról jegyzőkönyvet készítünk a garancia érvényesítés érdekében. Az elállást követően a kifizetett termék összegét 30 munkanapon belül visszaküldjük, amennyiben a termék az előzőekben leírtak szerint érkezik vissza (pl. sérült csomagolás esetén a terméket nem vesszük vissza). A termék visszaküldése ne utánvételes csomagként történjen, áruházunk azt nem vesszi át, így visszaküldésre kerül.
Vitás kérdésekben a mindenkori Polgári Törvénykönyv az irányadó.
Az áruházban a termékek fotói bizonyos tételeknél eltérést mutathat, kérem a termékleírást is figyelembe venni.